Playa des Ingles eind maart

  • E en P

    In de laatste week van maart gaan mn vrouw en ik (40 en 42) naar Playa des Ingles. Ik lees veel over de duinen achter kiosk 5 dat daar van alles te doen is? En wat zijn de leuke swinger clubs daar? We zijn daar nog nooit geweest.

    Bvd

  • Bikerscouple op SDC

    In de kelder van CC Cita zijn een paar clubs waar het goed vertoeven is tegen redelijk lage prijzen. Secret swingersclub en Fun4all er naast gelegen. Secret richt zich meer op paren en is in 2019 volledig verbouwd. In deze club kan het er somns stevig an toe gaan :-) :-) 

    Sinds een tijdje heb je op de 1e etage van Cita ook de Black Bulldog swingers meetingpoint naast de bestaande en erg bekende ComeBack bar.

    In het winkelcentrum aan de andere kant van de provinciale weg heb je Nilo. In onze optiek een wat meer gezellige club dan de twee bovenstaande clubs. 

    In CC Sandia heb je de 2X2 club. Wij komen daar niet meer omdat daar vaak mannen komen aftanken. De rest laat zich raden.

  • E en P

    Hardstikke bedankt voor de info. We gaan daar eens lekker rondkijken en op stap in de verschillende cc's. En in de duinen zullen we ook te vinden zijn. Is Kiosk vijf te goed te bereiken over een pad of iets dergelijks. We vinden het spannend om bekeken te worden

  • Amsterstel

    Kiosk 5 is heel simpel bij de vuurtoren het strand op en dan blijven lopen totdat je bij het naaktrecreatie stuk komt ongeveer een kwartier en dan bij de kiosk het duin in.

    Veel plezier

  • Bikerscouple op SDC

    Hou er rekening mee dat er in de duinen gecontroleerd wordt en als ze je oppakken, wat we hebben zien gebeuren 2e kerstdag,

    kan je een fikse boete verwachten.

  • Amsterstel

    Bikerscouple op SDC

    Hou er rekening mee dat er in de duinen gecontroleerd wordt en als ze je oppakken, wat we hebben zien gebeuren 2e kerstdag, kan je een fikse boete verwachten.

    wij zijn net terug, ochtend controle na 14.00 is de kust veilig in de duinen