Camperaars?

  • R en A

    Beste mensen, Wij zijn Rico en Annet, wij vroegen ons af, of er ook mede camperaars op dit forum actief zijn, en of die soms nog goede tips hebben om ergens met de camper te gaan staan en leuje ontmoetingen te hebben.

  • StelFriesland

    Hoi R & A,

    ​Wij zullen tot eind april moeten wachten..

    Onze camper staat tot dan in de stalling.

    Daarna hopen ook wij op leuke ontmoetingen met medecamperaars….

    ​  Groetjes J & H

    K ik :  ​StelFrl45

    Op k.Ik StelFrl45
  • R en A

    Oké leuk! Wij hopen jullie dan een keer ergens te zorn! Hebben jullie favoriete plaatsen, waar mede camper-swingers komen? Wij hebben op camperplaats kardinge in Groningen al eens zoiets gezien.

  • Ysiar

    Wij gaan de eerste 3 weken van september met de camper richting het zuiden. Wie nog meer?

  • R en A

    Afgelopen zaterdag (17-2) zijn wij aangenaam verrast in Sauna Bahia in Bocholt Duitsland. We hebben de sauna (jaja met onze camper, die geheel gratis op de parkeerplaats mag staan het hele weekend!) bezocht, zonder enige verwachting. Eenmaal binnen, loop je een trap af het sauna gedeelte in. Daar kregen we in eerste instantie een vervelend gevoel, omdat aan de voet van de trap twee baden zijn, waar de nodige trekmajoortjes zaten. Dat viel eigenlijk meteen een beetje tegen.

    Echter, na een rondje door het complex te hebben gemaakt, en ook het buitengebeuren te hebben gezien, kregen we toch we de indruk dat er leuke dingen konden gebeuren. In de whirlpool moet je echter niet zijn, tenzij er alleen maar stellen in zitten. Wij hebben er twee keer in gezeten, eerst met drie andere stellen. Beetje krap maar dat was natuurlijk juist lekker. Daarna nog een keer met twee NL stellen; alleen werden we toe verstoord door een trekmajoortje. We stonden alle zes gelijktijdig op en zijn toen gezamelijk wat wezen drunken boven. Van daaruit konden we trekmajoortje buiten zien lopen, driftig zoekend naar slachtoffers..

    Er is ook een boomhutsauna, daar hebben we nog even gezellig gekletst met een Duits stel, en als het even mogelijk was, elkaar lekker aan gepakt. Al met al een super verrassing deze sauna!

  • R en A

    Hans, google eens op  Herkennings Symbolen Samenswingen  , daar kun je de welbekende sticker kopen…

    Plak hem op je camper, goed zichtbaar, het handigst is een sticker achterop en een op je voorruit ,en wacht af wat er gebeurt!

    Op het strand loop je natuurlijk opzichtig met het SDC polsbandje om te flaneren!

    Eigenlijk wel vreemd dat je hier om vraagt, iedereen weet dit toch al?

    Nou jongen, veel succes!

  • R en A

    Hans wij hebben ze ook op onze camper!

  • stel 56

    Wij hebben een sticker van le ran du chabrier op de camper

    een camping bij de swingers wel bekend.

  • StelFriesland

    Jullie bedoelen het appeltje?

    Op k.Ik StelFrl45
  • stel 56

    nee die is met de  vorige camper mee gegaan 

    we hebben nu de nieuwe er op