Leuke buitenseks omg Zwolle Heerde Apeldoorn

  • Leukstel36-38jaar

    Hallo allemaal wij zijn een leuk sportief stel van midden in de 30. Het lijkt ons leuk om deze week eens buitenseks te hebben met elkaar. Wie weet er een leuk plekje waar mooie mannen/vrouwen en stellen komen? Wij zoeken slanke mensen die er verzorgd en goed uitzien. En die zeker niet opdringerig zijn. Laat het ons weten.

  • peter

    Hallo leukstel36-38jaar,

    Het lijkt mij spannend om eens toe te kijken als jullie buitenseks hebben.

    En misschien, als het klikt, eventueel meer dan alleen maar kijken.

    Lijkt jullie dit ook spannend?

  • Rik74

    hi daar, kom uit de buurt ben eind 30 en weet wel paar leuke plekjes. Verzorgd en netjes…wie weet,

    rik

  • Richard

    Hoi leukstel36-38jaar, Kom vanmiddag 29-07 17.00uur naar Heerde Dellen 2e parkeerplaats links, door slagboom 1e bospad links. Ik Richard wil wel met jullie spelen het weer is immers lekker zomers, ben een verzorgde man van 52jr. Alleen kijken als jullie aan het spelen zijn is ook goed. Misschien zien wij elkaar daar vanmiddag.

  • Leukstel36-38jaar

    Vanmiddag gaat niet lukken helaas

  • Ikke

    Liet de hond net uit daar maar was verrassend druk. Snap nu waarom. Kwam wel politie tegen op terug weg

  • stel47/50

    Hallo leukstel36-38jaar,

    Kennen jullie de parkeerplaats bij Heerde al?

  • Leukstel36-38jaar

    Hoi stel47/50 bedoelen jullie de dellen? Die parkeerplaats ? Die kennen wij namelijk. Zijn wij 1 keer geweest. Maar helaas geen stellen tegen gekomen.

  • stel47/50

    Ja, die parkeerplaats bedoelen wij.

    Wij zijn er een paar keer een stel tegengekomen, maar het merendeel is alleengaande mannen.

    We weten niet wat jullie zoeken maar als jullie er geen moeite mee hebben dat er zo'n man toekijkt als jullie bezig zijn moeten jullie daar zijn

  • Jolanda en Mark

    Hoi stel47/50, Wij zijn gisteren geweest op pp Heerde en hebben lekker met elkaar gespeeld. Wij waren zo met ons spel bezig dat wij een kijkende man niet opgemerkt hadden, deze vroeg of hij mocht blijven kijken en dat wij door moesten gaan met ons spel. Jolanda had weinig onder haar zomerjurkje aan. De man stond te kijken met ontbloot onderlichaam en Jolanda vond dat een mooi gezicht. Ze werd er zo heet van dat ze spontaan haar borsten uit de jurk haalde. Na enige tijd vonden wij het genoeg, terwijl ik lekker nog even met Jolanda haar poesje speelde heeft zij al zuigend de toekijkende man nog even tot een hoogtepunt gebracht.

    Wij gaan aanstaande maandag weer even kijken en zijn er rond 19.00uur.