Duinen Playa del Ingles.

  • Nathalie

    Hoi,

    Wij gaan in juni naar Gran Canaria, Playa del Ingles. Nu lezen wij veel spannende verhalen over (hetero) sex in de duinen. Wij zijn totaal onbekend daar, maar op foto's zien we wel dat de duinen uitgestekt zijn. Is er iemand die misschien tips heeft waar wij -ongeveer- moeten zijn? Volgens Internet is het grootste gedeelte homo ontmoetingsplaats, hebben we niets tegen, maar is niet wat wij zoeken. Alvast bedankt, kus Nathalie

  • dok

    hoi nathalie

    wij hebben in de duinen niet veel gezien

    en het naakstrand is heel netjes dus word daar niet gewaardeerd als je wat spannends doet

    zou best kunnen dat er wat te doen is maar niet zichtbaar

    er zijn wel twee leuke clubs gewoon ff kijken daar vonden wij het wel heel leuk en gezellig

    xx d en l

  • justin

    Ik ben er een paar jaar terug geweest, inderdaad veel homo activiteit. Maar ik heb een hele leuke middag beleefd met twee stellen. Ik ontmoete ze midden in de duinen, daar bevind zich een soort Oase met wat bosages.

    http://maps.google.nl/maps?hl=nl&ie=UTF8&ll=27.740232,-15.584525&spn=0.002279,0.003192&t=h&z=18

    tussen deze bosjes lig je redelijk beschut en kun je veel doen, natuurlijk wordt je wel bekeken, als je dat niet wilt gebaar je eenvoudig dat je dit niet wilt, wil je het wel of wil je meer dan wenk je.

    Veel stelletjes liggen overigens aan de kant van Playa del Ingles op de kleine heuveltjes met zwarte stenen omgeven, niemand ziet wat je daar doet…….en je hebt daar dus alle rust om wat uit te spoken.

    Veel Plezier!

  • glasbergen

    gewoon bij maspalomas langs de rivier de duinen in leef je uit .wel een goede bril opzetten anders zie je niks

  • thuisstel

    Je moet langs het strand van Playa del Ingles eerst ruim een uur lopen naar Maspalomas, op gegeven moment kom je bij strandtent 4, daar loop je de duinen in , en daar zijn veel stellen, waar wel van alles gebeurd, ook veel mannen lopen er rond om te kijken, wij zijn er pas geweest begin maart .

    De homo;s zijn meer in het duingebied achter strandtent nr, 7

    Vind je het lopen te ver, kun je ook met een taxi naar het strand van Maspalomas dan is het maar een klein stukje lopen of huur zelf een auto, dat hebben wij gedaan.

    Er zijn ook leuke clubs in Playa del Ingles in de kelders bij La Sandia en Cita

    Een fijne vakantie

  • glasbergen

    http://www.semecaelababa.com/ingles_index.php voorproefje

  • b&w

    Wij waren er vorig jaar en deze laatste winter opnieuw. De duinen zullen we de volgende keer laten voor wat ze zijn. Tientallen hetro mannen die voordurend heen en weer lopen om maar iets of wat te zien. En als er dan al iets gebeurt staan ze direkt met 20 mannen er boven op.

  • Stel HenE

    Beste lieden,

    Misschien is het naaktstand ten noorden van Callantsoog een beter duingebied en nog lekker dichtbij ook. Het is daar gezellig en geen overvloed aan mannen. Gr H en E

  • T&M

    Wij zijn ook wel erg nieuwsgierig wat er in de duinen van Maspalomas te beleven valt en waar we precies moeten zijn, ik heb begrepen dat je aan de kant van Maspalomas de duinen in moeten lopen….hoelang is het eigenlijk lopen van de vuurtoren naar de spannende plekjes??

  • Victor en Astrid

    weet er iemand nog een leuke tent om uit te gaan voor ruimdenkende koppels?

    gr.

    V&A