'Schweinchenstrand' bij Valalta

 • Doede en Marloes

  Wij lazen dat het swingerstrandje bij Valalta ook wel ‘Schweinchenstrand’ wordt genoemd. Nu ging in vandaag googelen en lees ik op de Kroatien-Adriaforum een bericht van maart dit jaar waarin is aangegeven dat het strandje wordt gesloten!

  Dit zal toch niet waar zijn! We hadden er net zo'n zin in deze zomer en dan is het al niet meer mogelijk. We gaan sowieso kijken of het daadwerkelijk gesloten is.

  Wie weet is er in de buurt een alternatief.

  Mocht iemand die de komende periode op Valalta is en iets meer te weten kan komen dan horen we dit graag.

 • brabantstel

  Dan zullen we in augustus een ander plaatsje moeten zoeken als we weer in valaltazijn,maar kunnen ons het niet voorstellen dat het speelstrandje gesloten zal zijn.

  grts Brabantstel

 • abuven

  Wij zijn geheel juli op valalta en zouden het erg sneu vinden als het bewuste strandje gesloten zou zijn. Is toch een beetje het zout in de pap om naar Croatie te gaan dit jaar.

  gr benc venlo

 • Doede en Marloes

  We gaan er vanuit dat jullie er een kijkje nemen en hier op het prikbord verslag uitbrengen. We kunnen het ons ook nauwelijks voorstellen dat ze dit kunnen weren. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

 • brabantstel

  Ach jo er zijn genoeg leuke stranden te bedenken in de buurt van valalta.

 • Else & Egbert

  Hoi allemaal… op 12/7 vertrekken we naar Rovinj. Het wordt onze tweede keer op Valalta en onze negende Rovinj vakantie sowieso. Vroeger verbleven we steeds op Monsena (thans Amarin).

  Voor wie onze vakantieverhalen wil lezen: neem eens een kijkje in ons webhuisje Je komt er niet alleen wat meer over ons aan de weet, maar je leest er ook hoe we onze vakanties in Istrië en daarbuiten hebben ervaren.

  De voorbije jaren waren we geregeld op het swingersstrandje wat de Duitsers zo mooi “Schweinchenstrand” plegen te noemen. Ook nu weer willen we er graag naartoe om wat fun en fijne uurtjes te beleven.

  Nederlandstalige swingers die in de tweede helft van juli ook op Valalta verblijven en zin hebben in een totaal vrijblijvende kennismaking… graag een seintje… maar wel snel want nog een weekje en we vertrekken ;-) Gewoon effe kennismaken bij een bakje koffie of een fris pintje… of die kennismaking tot een vervolg leidt zien we dan wel… want er bestaat natuurlijk ook zoiets als de spreekwoordelijke klik ;-)

  Mensen die het swingersstrandje willen bezoeken, maar het niet weten te vinden… we wijzen graag de weg ;-)

  Else & Egbert, België

  ons e-mail adres : info@elsegbert.be

 • A&M

  Wij waren afgelopen jaar de hele maand juni en augustus in Kroatië en hebben volop genoten op de strand. Geen enkele aanwijzing dat deze gesloten zal worden. Insiders wisten ons te vertellen dat deze hoax al vaker in der wereld is gezet.

  Dit jaar zijn wij weer in de maand juni daar te vinden. Wij hebben ook een boot waarop het ook aangenaam vertoeven is en de private sfeer meer gewaarborgd is. Zin in een kennismaking …? Mail gerust….

  Groetjes en een ondeugende vakantie gewenst.

  A&M

 • Francis én Johan

  Hallo A&M,

  Wij zijn een tijdje niet meer in Kroatië geweest. Wel leuk om jullie hier nu op dit forum te treffen.

  Neem die boot een keer mee naar Nederland. Hier zijn in de buurt ook “spannende” stranden.

  Overigens beschikken wij hier over een mooie sloep. Zin in een kennismaking ? Mail gerust.

  Ondeugende en Geile Groetjes van Francis én Johan (R én J uit Almere)

 • Bjorn

  He wat leuk om te lezen,…..wij gaan in de maand juli naar Valalta,….en ja we nemen de boot mee.

  Heerlijk op het zonnnendek genieten en van de heerlijk strandjes en eilandjes.

  Dus wie weet.

  Ciao XXXXX

 • C en J

  MMMMMMMMMMMMMMM wij zijn van 5 juni tot 26 juni op Valalta en zijn s,middags rond 16.00 bij de beachbar dus we zien wel wie we treffen , we maken er in ieder geval een lekkere hete vakantie van.

  groetje,s