Gezellige Parenavonden Lady Butterfly ( Noorden)

  • Donna

    Eindelijk is het zover!!! zaterdag 19 november gaan we van start met onze eerste avond.

    Wij hebben een zeer gevarieerde salon met sfeervolle massage ruimten ( water-zeep en schuim kamers!), Ero Kapsalon ( met alle fantasieën in de kapperstoel!) en Soft SM kamers, natuurlijk geheel ingericht. Verder zijn er nog andere diverse ruimten o.a. een donkere ruimten.

    Wij willen elke zaterdag avond vanaf 21.00 tot 03.00 uur paren en dames alleen, ontvangen die van Erotisch uitgaan houden in ongedwongen sfeer, waar veel kan maar niets moet!

    Wij denken dat onze accommodatie zeer geschikt is voor Swingers, maar ook zeker voor stellen die samen eens iets spannend willen doen. Wij zullen jullie als gastvrouw en heer, wegwijs maken in onze sfeervolle salon. Jullie worden, als dat gewenst is begeleid zodat de kneepjes van een heerlijke massage of een spannend SM spel voor jullie vanzelfsprekend wordt.

    Deze avonden zijn geheel verzorgt. (Er is een uitstekend warm en koud buffet met een vleesgril en andere lekkere hapjes. De hele avond door zorgen we voor jullie! Je kunt met je partner leuke, spannende en ontspannende dingen doen. En als jullie dat leuk vinden ook met andere paren, waar het mee klikt, het naar hun zin maken.

    Willen jullie meer info bel dan:

    06-23888915

    Tevens gebruik van sauna, stoomcabine, kruiden bubbelbaden, en scrub zout, zeep en olieen, en alle verdere benodigdheden.

    Dus niks meenemen…..(alleen legitimatie) alles wordt voor gezorgd. Zelfs de SM spullen zijn aanwezig! Dus ook leuk voor BDSM paren!

  • Anton

    En hoe was het …… dat willen wij dan wel eens weten !!

    groetjes Anton en Les

  • Donna

    Harstikke top! We hebben leuke stellen gehad! Misschien niet meteen stampvol, maar zeker de moeite waard geweest! We gaan nog leuke dingen doen!

  • micha en rik

    waar in het noorden is het en gef meer info

    goed voor beginners