Erotic Cinema

  • Swinges

    Voor de échte doeners is de Erotic Cinema in Amersfoort, Hilversum en Arnhem aan te bevelen.

    Vooral de naaktdag( donderdag) en de jongerendag is een geil feestje !

    Bijna iedere middag is er wel iets te doen

  • Swinges

    Pfff…..Het ging er weer stevig aan toe in Hilversum……

    Allereest beginnen met het bedanken voor de komst van dit super stel..

    Wat een heerlijk geile dame…

    Blij dat ik naar Hilversum ben gekomen….

    Hahaha, en volgende keer netjes aankleden als boven condooms gehaald worden…

      Berichten: 3
  • Swinges

    Eén van de zelfbewuste bezoeksters van Erotic Cinema plaatste een oproep voor vanmiddag !Ben ik aanwezig om lekker te geilen en te neuken! Ben er van 12 tot een uur of 5, misschien langer als het gezellig is! Zorg dat je schoon, verzorgt en fris bent. Heb je een leuke babbel en ben je gezellig? Zie je er goed uit en geschoren? Dan maak je misschien wel een kans.

    Stellen en of vrouwen ook erg leuk!lekkersletje Berichten: 310

  • Swinges

    Het was weer feest…….Wat een heerlijke middag…

    Ik wist dat ze omstreeks één uur zouden arriveren en wilde ze graag rustig laten beginnen. Omstreeks half twee kwam ik binnen met mijn tasje en zag dat het aardig druk was. Op een enkeling na die gekleed was voor de noordpool, waren de heren gelukkig klaar voor actie. De geblinddoekte slet van stoutstel werd op een stevige manier uitgewoond door een man die niet van ophouden hield, toen ik kwam aanlopen. Eerst haar meester begroet. Haar pijpmondje was niet bezet zodat ik snel mijn harde roede in haar keeltje duwde. Handen achter haar nek en heerlijk deepthroat genieten van haar pijpwerk. Het duracell konijn bleef inmiddels doorknallen. Nu ben ik van mening dat je niet te egoïstisch moet zijn op dit soort feestjes dus na een paar minuten heb ik ruimte gemaakt voor de volgende HN'er… Dat viel een beetje tegen. De meeste mannen stonden naakt toe te kijken hoe mr Duracell doorging. Éen aanwezige durfde zich kort te laten pijpen. Zodra hij echter stopte, was kennelijke de goegemeente nog steeds geïmponeerd door mr Duracell. Met veel plezier heb ik me toen opgeofferd om mijn roede tussen het sletje haar zuiglipjes te laten glijden. Ik keek eens goed en zag dat mr Duracell stevig doorneukte maar tegelijkertijd een mooie grote rubber dildo in het sletje aan het raggen was…. Ze werd dubbel gevuld door pik en dildo…. Het zou niet de eerste keer zijn die middag, dat het sletje dubbel gevuld zou worden….

    Eindelijk was mr Duracell aan het einde en het sletje werd door haar meester op haar knietjes op de grond gezet. In een carrousel stonden de mannen om het geblinddoekte sletje heen. Ze pijpte braaf de man in het midden en trok de mannen links en rechts van hem stevig af. Op het commando “links” van haar meester verplaatste zij zich in de richting van het bevel en wisselde van mannen. Na mijn trek/pijp/trek beurt rechts ging ik snel links staan om achteraan te sluiten… Gulzig pijpte en trok het sletje door…. Toen ik wederom heb mogen genieten van de trek/pijp/trek beurt, zei de meester “rechts”…. Gelukzalig werd ik nogmaals verwend door de slet…. Ondertussen maakte de meester grapjes met de dildo alsof het een karaoke show was….

    Toen ongeveer iedereen zich door haar had laten pijpen zei de meester: “als je haar wilt neuken moet je het zeggen, daar is ze voor”. Die kans liet ik me niet ontgaan. Ik liet haar tegen het bed staan en duwde mijn berubberde harde paal in haar natte neuk grotje. Met lange halen neukte ik haar heerlijke soepele kutje. De slet liet zich heel gewillig nemen. Na een poosje haalde ik mijn roede uit haar kut en de meester had door wat ik wilde. Hij zei tegen de slet “trek je billen uit elkaar en laat je in je kont neuken”. Gehoorzaam en braaf trok het sletje haar heerlijke kontje open met haar handen zodat het rosetje open stond en ik richtte mijn leuter op haar strakke gaatje. Met een ferme lendenstoot ramde ik mijn harde leuter in haar heerlijke reet. Als echte kontenman kan ik daar enorm van genieten! Met lange maar trage halen neukte ik haar in haar reet terwijl ik haar af en toe spankte… Heerlijk!! Ik genoot intens van dat sletterige achterwerk en hoorde haar heel zachtjes zuchten onder het stoten…..

    Mr duracell was intussen weer in het land der levenden gekomen dus tijd voor meer kinky aktie. Ik deed een schone condoom om en ging op het bed liggen. Het sletje liet ik met haar heerlijke kutje op mijn rechtopstaande harde leuter plaats nemen en mr duracell nam plaats achter haar voor een geile DP. Langzaam duwde hij zijn harde paal in haar reet die daarnet nog door ondergetekende (en nu onderliggende) werd geneukt. Ik zag haar geblinddoekte gezicht in extase verstrakken. “Dat vind je wel geil he, mijn harde lul in je kut en een harde paal in je reet”, zie ik tegen haar. “Ja meneer”, sidderde ze in volle extase en vervolgens kwam ze klaar. Mr Duracell naaide haar kont genadeloos en ik had moeite om mijn harde lul in haar heerlijk soepele kut te houden, terwijl ik haar regelmatig liet bedanken voor het gebruik van haar heerlijke lichaam. Met grote regelmaat ging er een siddering door haar lijf omdat ze op een van de twee pikken klaarkwam. Wat een heerlijke slet….

    De duracell batterij was op een gegeven moment leeg zodat het sletje even kort rust kreeg. Ze bleef op mijn paal zitten en ik keek de zaal in of er vervanging voor mr duracell was. Helaas nam niemand aanstalten om de plaats van mr Duracell in te nemen. Dan maar in mijn eentje haar heerlijke lichaam gebruiken. Ik liet haar met haar kut op mijn harde roede rijden en regelmatig kwam ze klaar op haar kutje en clitje. Ik voelde haar kutvocht langs mijn volle ballen naar beneden druppelen. Met een vinger vingerde ik haar af en toe, dan weer liet ik haar zelf rijden. Ik zag haar lichaam dan sidderen en trillen van genot en ik zag dat de siddering steeds sterker werd… Aan haar verkrampte maar geblinddoekte gezicht zag ik dat ze nog inhield. “laat je gaan slet, kom klaar en laat je maar lekker helemaal gaan” zei ik tegen haar. Ze reed zich naar een orgasme en ik bleef roepen: “laat los, laat los, laat je gaan”. Haar gezicht verkrampte achter haar blinddoek en ze begon te sidderen, te snikken, en zachtjes te kermen dan wel te huilen van puur genot. Haar meester had heel goed in de gaten wat er gebeurde en haalde haar van me af en legde haar op de grond. Het sletje lag daar lange tijd te sidderen, te trillen en te snikken, onder toeziend oog van haar meester. De mannen in de zaal waren onder de indruk, gezien de stilte die heerste. Voor me zelf was het lang geleden dat ik een sletje zo ver weg van de wereld heb gekregen…..

    Het sletje lag trillend en sidderend op de grond en het snikken en sidderen werd heel langzaam minder. Na verloop van tijd werd de ademhaling van het sletje minder gejaagd en rustiger. De meester liet zijn slet, liggend op de grond goed tot rust komen. Na lange tijd werd de slet weer op haar knieën gezet en moest ze mij pijpen, “met je handen om zijn billen”, zei de meester. Goddelijk werd ik gepijpt terwijl de slet mijn lul pulserend diep naar binnen werkte… Wat een genot!! I got even goosebumps!! Ik beschouwde deze geweldige pijpbeurt als bedankje voor haar genot en heb daar intens van genoten. Mr duracell was reeds vertrokken, zodat ik wellicht meer kreeg dan waar ik eigenlijk recht op had….

    De meester liet de slet opstaan, kleedde haar aan en samen verlieten ze de EC…. Naderhand heb ik van de meester begrepen dat ze waanzinnig genoten heeft…

    Meester en sletje, bedankt voor een memorabele middag in de EC!!!

    D.R.DonRoberto 

  • Swinges

    Dinsdagmiddag 3 mei stond ik voor de drempel van mijn fantasie. Verrast door mijn fijne vriend. Het was besproken.. de fantasie over sex met vreemdelingen. Een fantasie die me jarenlang prikkelde, maar goed… is de realiteit wel net zo leuk en lekker als de fantasie ? Het had me altijd weerhouden om een ruimte binnen te stappen waar de geile mogelijkheden enorm waren.. ik was bang voor de teleurstelling, had de moed niet.. miste wat zelfvertrouwen misschien.. het was een drempel.. dus ik hield het bij de fantasie.. En daar was iemand in mijn leven met veel prikkels, triggers en seksuele energie.. een fijne relatie met veel uitdagingen is ontstaan.. de zoektocht naar de diepe geilheid is gestart, als een natuurlijk proces is de hoer in mij wakker geworden.. zonder schaamte en vol vertrouwen.. En deze vertrouweling nam me mee in de auto , en plaatste me voor deze drempel.. De kracht die ik uit onze connectie haal, noemen we zelf de (H)oerkracht.. de kracht gaf me moed, zelfvertrouwen en geilheid.. dus stapte ik met mijn zwart zilveren pumps het gebouw in.. samen met mijn T.

    Ik voelde de spanning, maar we werden oordeelloos geholpen door een aardige jongen…toen ging de deur open en stapte ik echt naar binnen.. de kelder in.. Oke ik had eerst wat tijd nodig.. ik moest wennen aan de situatie waar ik poef zomaar mijzelf in begaf.. Het water was even koud.. Ik werd met rust gelaten, bekeken..ik voelde het met mijn ogen dicht.. en dat wond op.. ik gaf over aan de situatie, gevoed door het vertrouwen wat ik in mijn T heb.. en logde in op onze bubble.. In onze zoen verdween de spanning.. We vonden een Gooise matras.

    Op deze matras ben ik door vreemde handen aangeraakt.. ze brachten me genot.. speelde met mijn roze en ronde vormen.. Ik werd bekeken.. Hoe ik me gedroeg zonder schaamte.. het werd gewaardeerd.. En die bevestiging zorgde voor meer geilheid.. Ik kwam los.. de handen waren fijn, zelf mijn voeten kregen aandacht.. ze werden liefkozend aangeraakt , terwijl een ander mijn roze neukte met zijn vingers.. Er onstond een fijne balans tussen harde porno en liefkozen.. in alle vreemde handen voelde ik respect.. er werd van me genoten.. en ik genoot ook van de hemelse geilheid, het hemelwater spoot mijn roze uit..

    Een geile roes zweefde… De connectie met T werd intiemer, we werden af en toe samen met rust gelaten.. niemand is opdringerig geweest.. er was een aparte non verbale communicatie.. ik kon even opladen, en daarna was er meer.. kon ik weer zweven door de aandacht.. door de lust.. door de handen.. en door het T effect.. 2 uur lang.. kwam ik klaar.. genoot ik… voelde ik vreemde pikken die me neukte..(met condoom) voelde ik mijn vertrouweling in mijn roze en keel.. op de automatische piloot en gevuld van kop tot teen met lust genoot ik.. Ik bevestigde de vriendelijke medewerker dat het oke was.. net stond ik nog zenuwachtig in zijn sexwinkel.. nu lag ik te genieten.. bevrijd,. Op het moment zweefde ik te heftig om te beseffen hoe fijn deze vraag is..

    De fantasie is waargemaakt, dat is wat me nu opwindt.. het voelt alsof het een film was.. toen het feest binnen voor ons was afgelopen liepen we door de straten van Hilversum.. In de normale wereld .. met een druipend kutje.. en een sigaretje.. Ja het is allemaal echt gebeurt.. Boven verwachting, zo beleven wij ons eerste bezoek.. Het voed de geilheid, er kan nog zoveel meer gebeuren daar.. De eerste keer lag ik op 2 matrassen.. er zijn nog genoeg opties voor in de toekomst..

    Ik bedank de vreemde handen voor het genot.. voor de beleving.. voor de fijne middag..

    Tot een volgende keer…

    FSexplorers Berichten: 5

     

  • Swinges

    Kom een keer langs !;)