Inn4love of Casa erotica

  • Sientje

    Hallo allemaal,

    We zijn laatst voor de 1e x naar een parenclub gegaan..de fatamorgana…super ervaring..heerlijk genoten van elkaar! Geen opdringerige mensen. Nu wonen we in het noorden en is de Fm dus een beetje ver voor ons. We wilden daarom eens gaan kijken in de Inn4love. Maar wie kan ons zeggen wat voor publiek daar komt…quq leeftijd en ik las ergens dat er op een zaqterdagavond maar 20 stellen zijn…is dat nog zo?En de Cas erotica in Lingen heeft daar iemand ervaring mee????

    Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen!

  • Ad

    We hopen in de komende week een bezoekje aan Casa te brengen dus wie weet, misschien kan ik jullie volgende week hierover iets vertellen.

  • Fred

    Hoi Sientje,

    Enkele maanden geleden zijn we met 2 bevriende stellen naar Inn4Love geweest, we hebben een leuke avond gehad maar moet ook zeggen dat het er niet echt druk is.

    Wij waren er op zaterdagavond, inderdaad een stel of 15 a 20, de avond begint in de “discotheek” zeg maar dus eigenlijk vanaf het eerste moment weet je met wie je te maken gaat krijgen die avond :) Zelf vonden we het wat te klein en te weinig stellen maargoed dat is voor een ieder anders natuurlijk.

    Wat wel erg leuk is is de “natte ruimte” een ruimte waar allemaal kunstof matrassen op de grond liggen in een laag water/sop, je kan elkaar (en anderen) daar heerlijk soppen, vollop shampoo aanwezig en bij elk matras een lekkere warme douchekop.

    Ik zou er zeker een keer heen gaan, leuke club maar jammer genoeg niet echt druk bezocht. Hele aardige eigenaars trouwens.

    Veel plezier,

    Fred

  • Sientje

    Dank je wel voor je reactie Fred!!!

    Klinkt wel goed…behalve het aantal mensen. Zie het liever wat drukker……Misschien gewoon eens gaan kijken toch????

  • Fred

    Tuurlijk zou ik zeker doen, je moet alles tenslotte zelf ervaren :)

  • Albert

    Wij zijn er gisteren geweest, en tussen de 40 en 50 stellen waren er. Het was een SUPER avond, en zeker voor herhaling vatbaar.

  • Nick

    Nou wij komen graag in Lingen, super sfeer lekker eten en zeer schoon, zaterdagavond de beste avond, en paren die alleen willen kijken daar niet naar toe gaan hoor, er wordt volop heerlijk sex bedreven veel trio tot orgie en soms leuke thema`s voor 2 weken terug een lcd scherm in de verloting en het was toen ook super gezellig, dus mensen ga rustig daar naar toe, en dames nee is nee daar hoor, dus je kunt gewoon jezelf zijn. GENIET ERVAN

  • Yara

    Sientje wij zijn échte Inn4love liefhebbers…we lopen er alweer een tijdje…niet regelmatig…maar vaak genoeg om je te vertellen dat je er een super avond kan beleven…het aantal mensen zegt niets over de gezelligheid…we zijn ooit eens op een avond geweest dat het aantal tegen viel..we hebben nog nooit zo'n super avond gehad..! Wat gezellig en intiem…! (whaha..toepasselijk intiem..)

    Een drukke avond is ook erg leuk, we zijn op een zondag geweest dat was weer heel anders dan een zaterdag…dus ga eens fijn genieten daar..! Je raakt verslaafd aan Inn4love..!

    De ouderweste gastvrijheid van Inn4love zal jullie bevallen…het gaat er niet om de omzet maar om de gasten een fijne avond te bezorgen..!