domaine de la sabliere

  • j en c

    Hallo

    Wij gaan samen de eerste 2 weken van september naar deze naturisten camping zonder kinderen. Wij zijn 46 en 50 jaar. Zijn er nog stellen die deze periode ook gaan of misschien op de camping die ernaast ligt Le Ran du Chabrier, die dus echt bekend staat als swingers camping maar waar je alleen met een tentje kan staan. Wie weet kunnen we een leuke tijd samen beleven mail ons en we kunnen op msn verder kennis maken.

  • Groningsstel

    Ook wij (50) gaan zonder de kinderen in september op vakantie. We gaan met onze camper en zijn dus niet aan campings gebonden, maar het lijkt ons leuk weer eens - deden we vroeger ook vaak- naar een naturistencamping te gaan. Intussen weten we hoe leuk het is om op warme zondagmiddagen in een tuin vol swingers bij Fun4two de middag heerlijk ontspannen te geilen en dus zouden we het liefst naar een camping gaan waar ook vrijmoedige stellen aanwezig zijn - Naturisten zijn toch vaak een beetje sexloos ;-)

    We maken dus graag eens kennis met jullie en horen ook graag waar deze camping(s) te vinden zijn.Het is onze bedoeling dit jaar richting Kroatie te gaan………

  • Cynthia en erik

    Wij zitten vanaf 25-7 14 dagen op le ran dus wie weer komen we elkaar wel eens tegen in het bos of de grotten

  • marcelbifun

    ik ga op 29 juli naar le Ran tot 5 aug. wie kom ik daar tegen ?

    wie weet kunnen we samen genieten in de vrije natuur ;)

  • loverstm

    Wij gaan naar Domaine de la Sablière van 6 tot 13 september. Zijn 48 en 51 jaar en zijn van België.

  • buttcouple

    hoezo alleen een tent, we komen er al een aantal jaartjes maar de dikste amerikaanse Campers staan er gewoon…

    wij huizen er de laatste 2 weken van augustus en de eerste week van September, en hopen er weer flink wat avontuurtjes te beleven

  • Groningss stel

    In - de eerste- weken van september komen er dus toch wel een aantal swingers naar deze camping toe. Het lijkt ons - als voorpret - dan wel leuk om alvast plannen te gaan smeden. Een kennismaking BBQ bijvoorbeeld. Wanneer dit jullie ook leuk lijkt laat het ons dan horen op welke data jullie zouden kunnen/willen dan plannen we dit alvast in.

  • buttcouple

    het makkelijkst is om na 7 uur sávonds, even over le Ran te lopen, Robert zit dan aan de pastis en is klaar met bewaken van de goede zeden..

    we zijn dit jaar te herkennen aan de lichtblauw metallic volvo 850…

  • Fotograaf

    Toch maar met je eigen auto dit jaar?

    En niet meer zoveel meeslepen he!

    Heel fijne vakantie! Wij werken ondertussen hard aan onze Bed & breakfast.

    Denk een beetje aan ons als je daar bent?

  • buttcouple

    Jazeker, we hebben t duitse avontuur al gehad… en dus hoeft er nu niet zo heel veel meer mee. in ieder geval zijn de speeltjes wat kleiner …..lol…….

    en dat zilveren hok met ster is gewoon weer kapot……

    Veel succes met de verherbouwing, en laat ff weten als t zover is komen we een beschuitje eten…

    XXXXXjes… P&I