eerste keer

  • jack en gwen

    hai hai mensen..

    wij hebben al verschillende kinky party's gehad zoals wasteland etc,

    maar willen toch ook wel eens kijken in een club maar aangezien wij geen idee hebben welke we uit moeten zoeken hopen wij op een beetje hulp van juliie wij zijn swingers van rond de dertig en zoeken lekkere clubs waar we heen kunnen gaan.

    let us know

    thnxs

  • S&W

    Hallo J&G,

    we hebben er diverse geprobeerd. Van de geprobeerde staan in de top 3:

    1- Fun4two, 2- Mystique 3- Kasteel Waterloo

    Allen leuk publiek, alleen koppels en volop actie.

    M.n. in de belgische clubs wordt alleen het bar-deel gebruikt en niet de relax-ruimtes, is onze ervaring. In de grotere clubs is ook de muziek goed, als je tenminste ook van letterlijk swingen houdt.

    Maar pas op, werkt wel verslavend (is onze ervaring).

    Groet

    S&W

  • Paul

    Ik kom wel eens in A'mourette. Hangt altijd een hele ontspannen sfeer en het is er rustig. hele verzorgde uitstraling ook. Komen wel mannen alleen zoals o.a ikzelf. daar moet je tegen kunnen en voor open staan.

    Groetjes Paul

  • me

    Hoe werkt het in de Mystique voor de eerste keer? Wat doe je aan, zag dat er ook sauna en whirlpool, wat kan je je daar bij voorstellen? Mag je ook de kat uit de boom kijken of moet je de eerste keer gelijk…. We willen wel maar het echt doen is een tweede (drempelvrees?).

  • AD

    Ha, wanneer dit jullie eerste keer is ben je net op tijd voor de kennismakingsavond bij Temptation in Beek en Donk. Die organiseren maandelijks een kennismakingsavond met een parenclub om de drempelvrees wat te verlichten. Groet.

  • Duopenottistel

    Hoi,

    Wat leuk: zo zijn wij ook een beetje in “het wereldje gerold” . Eigenlijk zijn we nog aan het “rollen”: wij begonnen met de laatste Wasteland in april. Sindsdien: Dominatrix, Dominatrix, Obscene, Slaves for Passion (en a.s. zaterdag: Kinky on the Beach) en de diverse erotische cafe's, cinema's en parenclubs. In welke regio zijn jullie op zoek? Wat wij een leuke tent vinden is The Boss in Den Haag; van oorsprong een (nogal ruige) homotent maar sinds kort organiseren ze parenavonden op de woensdagavond. Is er vaak rustig maar dat is soms ook wel eens leuk. Wij hebben er in ieder geval al een paar keer een leuke avond gehad. Als jullie de fetish feesten leuk vinden is dat denk ik ook wel iets voor jullie. En als jullie zeker willen weten dat er ook een ander stel aanwezig zal zijn, stuur maar een mailtje: rahasia2003@hotmail.com.

    Grtjs.