Groeten van een stel bevriende swingers aan het eind van een long-stay swingers weekend.

Zij wensen u een in alle opzichten bevredigend en genotvol 2008 voor ons soort vaak verguisde mensen.

Ik ben Marike - uitgesproken exhibitioniste -en je vindt me op het discussieforum van www.DeMask.com

Wij denken aan - op kleine schaal- aan een club voor couples (evnt. met vrouwelijke introducee) Strenge couples-rules zijn van toepassing tot 04.00 uur.

Ik zit midden in een nazit van een swingers weekend hier op de OZ Achterburgwal.boven AbsoluteDanny .Nog wat three- and foursome stellen op de dansvloer waarvan de vrouwen mij hun tieten met gelickstipte tepels komen showen. Zalig gevoel omdat allemaal te zien en vooral mee te maken. Er was een jonger echtpaar zij: Tulay - turkse van 26 en hij Johan: 28 - waarvan zij - bij entree al- vertelde altijd te dromen om eens mee te lopen met onze escorts in Dubai. Leuk stel, hij stoere onderofficier maar olala, was ooit betrapt op kanten broekjes rubberjarretels en nylons onder zijn uniform. Vinden wij met zijn allen geen enkel bezwaar. Elke kerel vindt het leuk maar zwijgt. Johan ontkende eerst dat-ie bisexueel was maar Tulay en ik wisten dat natuurlijk feilloos van wel dus Mari die zelf ook biseksueel is en minstens ook een keer per maand met Claudia en soms nog een she-male gaat stappen. Wil je mee, weet waar je aan begint. Als Mari met Claudia gaat stappen zou die dolgraag haar heerlijke volle borsten willen hebben plus uiteraard haar prachtig grote blauwe pik.Voor je het weet wil je zelf kijkt wat er aan een darkroom dachtmaakte hem snel duidelijk dat er niks mis mee is als twee heterofiele kerels elkaar pijpen en zuigen en tongzoenen cockringen omleggen voorhuid klemmen. Kerels kunnen dat toch net zo lekker.

*tepelklemmen voor iedereen klaar legt*

Ik wil maar zeggen geniet maar lekker met elkaar. Zoals ik en mijn man en onze beider vriendin Nelleke met een stel mensen op de OZ