A6 zo gek nog niet

  • HenM

    Tja na alle negatieve berichtgeving eens wat anders.

    Als vervent GoGo bezoekers in het verleden nu ondanks alle berichten hier toch afgereist naar Le Baron A6.

    Nou de conclusie is eenvoudig: helemaal zo gek nog niet. Er was een redelijk aantal paren, het burrelbad is uitstekend, er werden hapjes geserveert en het is betaalbaar. Kortom: wij zullen er zeker vaker komen. De bediening vriendelijk, geen lastige kerels, goede muziek en de ontvangst bij entree is ook vriendelijk. Ook de inrichting is best sfeervol. Oke toch 1 negatief puntje dan: de temperatuur in de kamers kan wat hoger.

    Tot ziens in A6.

  • stel

    wij waren ook echte gogo bezoekers zijn zondag naar de A6 geweest en zijn het helemaal met jullie eens alleen jammer dat er geen dresscode is , zou misschien leuk zijn als ze dat b.v. om te proberen op de zondag gaan invoeren .

    het bubbelbad is echt geweldig mooi geworden en de sauna er gelijk naast echt een verbetering en de zondagen om 2 uur open is ook mooi om de hele dag mee te vullen de hapjes waren er ook lekker en in overvloed.

    zeker de moeite waard om er vaker heen te gaan.

  • stel

    Wij zijn er tegen beter weten in ook geweest,we waren na 30 minuten weg,we zijn heel wat gewend maar dit is echt armoede

    Gewoon een ranzige derde rang hoerentent waar je je hond nog niet heen stuurt,om maar te zwijgen van het niveau wat daar komt,het mag de naam parenclub echt niet hebben.

    Wil je ter plekke 3 maanden impotent worden dan moet je daar gaan kijken,nee Gogonuts is niet meer,ga liever naar Amourette of de Showboat

  • stel 45

    even over de a6 waren er vandaag zijn net terug was weer helemaal super veel leuke stellen en wat lekkere mannen en al veel in lingerie dus het gaat helemaal goed en weer lekker in de bubbels en sauna en niet te vergeten het lekkere eten een pluim voor het team ga zo door tot volgende week stel 45

  • janet

    Wij zijn ook even naar de A6 geweest om te bubbelen en wat schetste onze verbazing om 2 uur stonden er al stellen in de auto te wachten dat we naar binnen konden.

    Er waren ook stellen die we van de showboat kennen die we daar a; een poosje niet hadden gezien en die nu kiezen voor lebaron A6.

    Idd was ook het eten er toppie we gaan al onze kennissen en vrienden vragen om ook eens een keer in de A6 te kijken wij vinden het in ieder geval geweldig.

    Menzo en zijn team zet zo door dan komt het helemaal goed