Droomvakantie

  • Frans

    Je gaat samen regelmatig naar een parenclub of organiseert wat samen met vrienden ergens thuis, maar dan breekt de vakantietijd aan en je vraagt je af of daar in de omgeving ook iets mogelijk zou zijn, zo ging het bij ons ook, tot wij in Pinet (Zuid-Frankrijk) een naturistencamping ontdekten waar alleen koppels toegelaten werden, dus geen krijsende kinderen als je s'morgens uit wil slapen en een zwembad waar je in alle rust van de zon en het kristalheldere water kunt genieten. Direkt naast de camping is een disco liberté in een 750 jaar oud chateau met beneden een disco en boven een groot aantal erotische ruimtes. Buiten in het bos heb je ook tal van mogelijkheden om van elkaar en anderen te genieten, de nachten zijn daar in de zomer heel zwoel. De gasten die van buiten de camping komen betalen hiervoor ? 35,- incl 2 drankjes per koppel, maar als campinggast heb je gratis toegang en de camping kost ? 26,- per koppel per dag incl electra 10 amp. De club (disco) gaat om 23.00u open en het gaat door tot 04.00u, je loopt dan samen in kleding die je ook in een club draagt naar de ingang van de disco 250 meter van de camping, het is op het zelfde terrein en de disco heet Extasia. Je kunt ook in het er naast gelegen sfeervolle restaurant La Palasia gaan dineren in dezelfde kleding als voor de club en dat varieert van ? 35,- tot ? 65,- per koppel, daar komen ook mensen van buiten de camping en die hebben dan daarna toegang ook tot de club. De camping is open van mei t/m september, de club is in de maanden juli en augustus elke dag open en daarna alleen op vrijdag en zaterdag. Als je daar 2 weken geweest bent ben je echt aan vakantie toe, dus kijk even op naturisme-terredesoleil.com

  • Jim

    Dit is leuke info, dank je. We waren al van plan om daar volgend jaar eens heen te gaan.

  • P&A

    Toevallig hebben wij onlangs de site bekeken van deze camping en zijn van plan zeker daar eens heen te gaan. Misschien in combinatie met Agde, zijn we namelijk ook nog nooit geweest. Zal misschien pas volgend jaar worden.

    Kun je ons iets meer vertellen over de camping op zich. Zoals sanitair e.d. En de club, zijn daar gewoon alleen maar stellen in allerlei leeftijdscategoriën of ook loslopende mannen?

    Bij voorbaat dank, je hebt ons namelijk heel erg nieuwsgierig gemaakt.

  • Frans

    De camping is vanaf de weg niet te zien, je ziet borden staan op de hoek van de weg waar je rechtsaf moet slaan en dan is meestal het tweede hek open, dan volg je de bordjes met “Terre de Soleil” er op. Het sanitair is heel goed en het wordt ook goed schoon gehouden. Bij het zwembad is de hele dag een badmeester die ook ligbedden verhuurt, maar dat is niet verplicht. Naast het zwembad is een klein restaurant voor overdag. Alle plaatsen hebben half schaduw en half zon, zijn redelijk vlak, het terrein is overzichtelijk want je kunt gemakkelijk onder de bomen door kijken. Er is water en elektra op de plaats en een groot aantal plaatsen heeft ook riolering voor campers en caravans. Op de camping geen buitensex, maar in het bos naast de club wel, je loopt er overdag gewoon bloot heen en je treft er meestal meerdere stellen. Alleengaande mannen worden beslist niet toegelaten, dat iemand alleen gaat “shoppen” komt vrijwel niet voor. Je vindt er mensen van alle leeftijden. Als je naar het naaktstrand wil rij je in 15 minuten naar Marceillan-Plage en loopt dan in westelijke richting naar het naaktstrand van Cap 'd Agde. Er is op dinsdag markt in Marceillan (5 minuten rijden)

  • Frans

    Voor meer gedetailleerde informatie mail even naar terredesoleil@live.nl

  • Frans

    Als je mailt naar bovengenoemd e-mailadres dan krijg je uitgebreide informatie in je eigen mailbox.

  • Frans

    Er is nu een weblog beschikbaar met alle informatie, ook over de naturistencamping er naast vind je de koppeling van de site en de weblog daarover.

    http://extasia1947.spaces.live.com