wie gaat ook naar Monique's op 13 juli?

  • vrouwie

    Ik wil graag afspreken in Monique's parenclub in Wieringerwerf aanstaande vrijdag 13 juli, want ik ga alleen en dat is wel een beetje eng. Het zou leuk zijn met iemand daar af te spreken, vrouw, man, stel, maakt niet uit.

  • marij

    nou dat lijkt ons hartstikke leuk maar zijn er nog nooit geweest en moeten over de drempel……

    wat voor club is het en wat voor mensen komen er? En niet belangrijk wat zou jij het liefste voor je zien???

  • vrouwie

    Hoi Marij, als ik met jullie daar afspreek, dan gaat het mij om de gezelligheid hoor! Dat ik alvast mensen heb om mee kennis te maken en gezellig mee te babbelen. Hoe je er uit ziet maakt mij daarbij totaal niet uit. Ik las in een andere reactie dat je bang bent dat jouw maat te groot is? Daar moet je dus echt helemaal geen probleem van maken Marij. Ik garandeer je dat je maat niet te groot is voor in Monique's parenclub, hoe groot die ook is. Het gaat mij er om of je een leuke vrouw bent. En of ik met je wil sexen, of jij met mij, dat valt nog helemaal te bezien, daar gaat het nu niet om hoor! Stuur me maar een mailtje.

  • Jim

    Goh Karin, je moet wat moeite doen om mensen binnen te krijgen zeker?

  • jerry

    ik wil je wel escorteren naar monique en als het laat wordt zou je eventueel kunnen slapen woon er heel dicht in de buurt Jim schreef:

    >

    > Goh Karin, je moet wat moeite doen om mensen binnen te

    > krijgen zeker?

  • friescheland

    Wij komen best wel vaak bij parencl. monique en je kan er ook gewoon alleen naar toe hoor. Er komen op de vrijdag best wel meer vrouwen alleen. De zaterdag weten we het niet. We zijn eigenlijk alleen maar op de rijdagen geweest omdat een avond met alleen maar paren ons niet zo trekt. Laatst hadden we nog een leuk kontakt met een dame uit hoofdorp. Zij was er voor de derde keer en vond het ook wel eens leuk om iets met een stel te doen. We hebben een prima avond met haar gehad. Wij adviseren je zeker eens naar Monique te gaan en dat kan ook best alleen.

    Misschien komen wij jou daar nog eens tegen en anders zijn er vele andere leuke mensen.

    Afspreken doen wij van te voren eigenlijk liever ooit omdat we van te voren nooit weten of we kunnen. Als we er zijn zitten we meestal aan kop van de bar. Femke en Egbert.

  • vrouwie

    Hoi Femke en Egbert, als jullie er zijn hoe kan ik jullie dan herkennen? En de kop van de bar is dat bij de trap, of waar? Ik ben een keer eerder alleen naar Monique's geweest maar dat was op een zaterdag, is niet goed bevallen toen. Met een vriend samen op een vrijdag beviel beter!

  • jay

    Hoi, ik wil graag mee. Voor mij de eerste keer.

  • Stel Amsterdam

    Wi stel, vrouw 44 man 48 willen a.s. zaterdagavond eens een bezoek aan Monique brengen. Wie is er dan ook?vrouwie schreef:

  • Jim

    Laat je toch niet in de maling nemen, vrouwie is gewoon Karin, aka Monique, die op deze manier gewoon klanten probeert te trekken voor de club.