swingerscafe

  • j en c

    Hoi allemaal,

    Wij zijn afgelopen vrijdagavond voor het eerst in het swingerscafe op de kamasutrabeurs geweest.Dit vonden wij er leuk en spannend.Nu hebben wij een vraag,zijn er mensen die deze opzet kennen ergens anders dan op de beurs.Wij vonden deze manier van swingen er leuk,als je wilt kun je gewoon een drankje drinken,wil je samen sexen of met een ander koppel dan kan dat ook.In een parenclub is het vaak zo beladen,moet je op een bepaalde tijd allemaal in lingerie ons lijkt dat niks.

    Groeten J en C

  • jetwilhelm

    nee nog niet . anders kunnen jullie het misschien op starten ergens met behulp van andere . wij vonden het ook leuk in het swingerscafe alleen jammer dat het weer om 24.00 moet sluiten

  • A & S

    Hallo allemaal,

    Zouden t ook niet weten waar je een swingerscafe kan vinden. Maar het zou zeker een goed plan zijn om zoiets te beginnen.

    Wij waren nog nooit bij de kamasutra beurs geweest. We hadden wat op de site gekeken, en waren toch wel erg nieuwsgierig.

    Wij er naar toe. Na een uur rond gelopen te hebben zijn we bij het swingerscafe naar binnen gegaan. We zagen daar een hoop stelletjes vrijen. Wat we niet hadden verwacht is dat er best veel jonge stelletjes waren. (Wij zijn zelf 22 en 27) Maar dachten dat zoiets meer in trek zou zijn bij mensen van middelbare leeftijd.

    We waren jammer genoeg best laat binnen. Waardoor we niet echt contact hebben kunnen maken met andere stelletjes. We hebben nog wel even genoten in de darkroom. Volgende keer gaan we zeker weer. We zijn op zondagavond geweest. We vragen ons alleen af of we ook niet op een andere manier in contact kunnen komen met leuke stelletjes die een leuke avond met ons willen beleven.

    Misschien als jullie dit lezen, en interresse hebben, kunnen we misschien een keer afspreken. We houden wel van hygiene.

    Groetjes

  • Stelletje 21 en 25 jaar

    Wij waren in januari voor de 2e keer op de kamasutrabeurs en voor de 1e keer in het swingerscafe. Wij houden ook het vooroordeel dat er vooral stellen van middelbare leeftijd zouden en waren dan ook blij verast dat er ook genoeg mensen van onze leeftijd rondliepen.

    Omdat het zo goed bevallen was, hoopten wij op de erotiekbeurs die enkele weken geleden in Eindhoven was (Extra erotica??) een zelfde soort swingerscafe tegen te komen. Dit was dus helemaal niet het geval, helaas.

    Voor ons is een parenclub een stap te ver, maar wij zijn zeker weer van de partij op vrijdag 16 mei in Utrecht!

  • *****americanx*****

    ben hier nieuw was ook op oek naar een swingerscafe hoorde dat er een in rotterdam zit ..kijk bij eroticmoods

  • nancyenrobert

    hoi lees net jullie bericht wij zijn beide 29 en zijn ook op zoek naar zoiets net als jullie wij kijken ook wel is op date-online.nl maar misschien dat het tussen ons wel klikt wie weet gr van ons xxx