Nieuw hier! Dus welke club?

  • Wij

    Hoi,

    wij (v,25 m,31) zijn nog nooi in een parenclub geweest maar willen komend weekend graaaaag een club bezoeken. Welke club is dan een aanrader (voor een eerste keer!) We willen het liefst een club waar we alleen stellen tegen komen. Mannen alleen zitten wij niet op te wachten. En ook vinden we het prettig als we een ons beetje terug zouden kunnen trekken met z'n tweeen. (geen must maar wel handig)

    Welke club is sfeervol, gezellig, komen we +/- leeftijdgenoten tegen, en is vooral geschikt voor een eerste kennismaking!

    Wie maakt ons wegwijs!!!

    Groetjes,

    Dorien en Marc

  • jetwilhelm

    amourette is een goede club om voor de eertse keer te gaan .maar helaas mogen er ook sinds dit jaar alleen staandemannnen binnen maar je hedt er geen last van als ze vervelend worden zeg je het gewoon en ze worden verwijderd . wij zijn daar vorig jaar ook begonen.

    veel plezier daar

  • Wij (weer)

    Wij lezen ook enthousiaste berichten over Moniques parenclub. Vooral voor een eerste kennismaking met clubs schijnt dit leuk te zijn. Wie heeft er ervaring mee, en kan ons meer vertellen??

    Groetjes,

    Dorien en Marc

  • Frans

    Wij waren een keer bij Amourette en dat was voor ons de eerste en tevens laatste keer, we waren met drie koppels en dertien mannen, het leken Marokkanen, dat er zoveel mannen voor de deur staan kun je niet voorkomen, maar dat ze binnen komen wel. Je kunt beter als je voor het eerst gaat wat meer betalen en naar een club gaan waar alleen koppels komen. Wij hadden gelukkig al heel wat clubervaring, dat was onze slechtste ervaring in zes jaar.

  • jetwilhelm

    hoi wanneer was dat dit is onze ervaring niet met amouretten zij al twee keer geweest

  • caren

    Ik zou naar fun 4 two gaan. Wel moet je op een bepaalde tijd in lingerie.

    Fata morgana moet ook heel leuk zijn,ook alleen voor stellen.

    Showboat is ook leuk,zeker als je er vaker komt is het een grote familie.

    Weinig last van opdringerige mannen gehad.

    Verder zijn er ook vaak avonden voor stellen waar geen alleenstaande mannen komen,dus kijk gewoon even op de website van desbetreffende parenclub.

  • stelletje utrecht

    Ook wij kunnen jullie inderdaad parenclub monique aanraden. Fata was vroeger leuk, maar de laatste tijd teveel drug en dat kom je bij moniques niet tegen. Fun is een hoop poeha voor erg veel geld(te veel). Wij hebben Monique ontdekt en weten dat geen club zoeveel aandacht besteed aan nieuwe stellen.

  • Wij

    Dat klinkt veelbelovend. Komen jullie er vaak, en hoe is de samenstelling van de bezoekers?

    Jong/oud?

    Fotomodellen of “gewone” mensen

    Extreme swingers of gewoon levensgenieters?

    We zijn benieuwd.

    Vooral of we veel mensen van haar leeftijd tegen komen (25)

    grotjes,

    Dorien en Marc

  • mirrich

    Hoi Hoi

    Ook wij zijn regelmatige bezoekers van monique, je krijgt hier een goede begeleiding als je voor het eerst binnen komt.Inmiddels ook ervaring op gedaan met andere clubs maar nog geen club tegen komen waar we ons zo thuis voelen als de country club. Dit weekeind nog naar de fata geweest maar dat was wederomeen teleurtselling omdat wij zelf dus absoluut niet van wappen houden.

    Wij wensen jullie veel succes en plezier ;)

  • lady33

    Kan jullie zeker Monique in Wieringerwerf aanraden.

    http://www.monique-erotic.com/

    Heb als single vrouw alleen maar fijne ervaringen gehad.

    Mix van alle soorten mensen.Goeie uitleg/rondleiding indien gewenst en zeker vriendelijk personeel wat er is.

    greetzz……..