vakantieplaats

  • Nicole en Jan

    Wij zoeken een leuke vakantieplaats waar swingers naar toe gaan. Liefst wat rustigs, niet al te duur en waar 's avonds wat gedanst en gefeest wordt. Bijvoorbeeld een leuke nus-distencamping waar bungalows worden verhuurd want wij hebben geen campingmateriaal of een plaats met een leuk naaktstrand. Wie kan ons helpen om een leuke vakantie te beleven ?

  • stel brabant

    hoi Nicole en Jan ,probeer eens Cape Agde in Frankrijk,wij gaan er dit jaar voor het eerst heen moet volgens de kenners heel leuk zijn.

    groetjes stel brabant

  • stel brabant

    hoi Nicole en Jan,probeer Cape Agde eens in Frankrijk.

    Wij gaan er deze zomer voor het eerst heen moet leuk zijn volgens kenners.

    groetjes stel Brabant

  • steloho

    We zijn twee keer in Cap geweest.

    In Port Ambonne zijn de appartenten wat rustiger gelegen dan in Port Nature en Heliopolis. Aan de rand van de wijk ligt een enorme Camping van Rene Oltra.

    Naaktstrand? >>> Het hele dorp is naakt. Naakt naar de winkel, naakt naar het strand, naakt lunchen. Alleen ‘s-avonds is het gebruikelijk jezelf lichtjes/luchtig te kleden. Aanrader voor echte swingers. Duur? ’t Is wat je er voor over hebt om in zo'n omgeving te vertoeven.

  • Frans

    Wij zijn een paar keer op camping “Terre de Soleil” in Pinet geweest, 20 km voor Cap 'd Agde , dat is een naturistencamping alleen voor koppels zonder kinderen. Op camping geen zichtbare sex, maar in het bos er naast wel, dat hoort bij club “Extasia” die in het seizoen elke avond vanaf 23.00u open is, als campinggast loop je er zo heen in lingerie, want meestal zijn de nachten heel zwoel. Toen wij er de laatste week van augustus waren hadden de campinggasten gratis toegang. Wil je meer weten vraag maar, via google zijn ze wel te vinden. Er worden mooie nieuwe stacaravans verhuurd. Het hek is altijd dichtgeschoven, dat kun je zelf bedienen. Maar je kunt ook een tentje kopen of lenen en naar “Le Ran du Chabrier” dat is uniek, want daar komen ook alleen maar swingers, dus vraag in de club waar je komt naar deze camping en hoe het er toe gaat en ze vertellen je alles. Of even op google.

  • voorbinddildoslet

    Er zijn ook speciale swingers reisbureau's

    hier een voorbeeld.

    http://www.aphrodite-travel.nl/content.php?navID=2

  • stieners

    ja dat klopt wij zijn er vorig jaar voor het eerst geweest zeer goed bevallen vooral cafe melrose place ambiance verzekert