Hi ,

Ik heb een vraag: ik ben met spoed op zoek naar een hardcore stripact. Mijn vriendin wordt woensdag a.s. 30 jr en wij gaan dat in prive vieren in een hotel in Noord-Holland (in een zwembadsuite, dus met zwembad IN onze suite).

Nu leek het mij echter supergaaf om er een knap stel (tot ong. 35 jr, waarvan hij gespierd, liefst exotisch van uiterlijk) bij te hebben dat zou gaan strippen voor haar en dan gewoon echt hardcore met z'n tweetjes voor ons zou gaan performen…..Een beetje om haar en ons beiden helemaal c.q. nog meer in de stemming te brengen….Bovendien had ze er altijd een stripper bij willen hebben op haar 30e verjaardag.

Wat mij betreft wordt ze er bij betrokken (ik hoef niet mee te doen). Ze is een beetje bischierig, dus vrouw-vrouw zoenen kan als zij dat zelf OOK wil en wat mij betreft mag ze ook aan hem komen, afhankelijk of hij dat toestaat en uiteraard hoever ZIJ wil gaan (zowel met haar als met hem).

Voor alle duidelijkheid: het gaat dus om een hardcore duo stripact waarbij evt. meer MAG (vr-vr-m) maar niet perse hoeft. Alleen al een hardcore stripact waarbij het duo voor onze ogen met elkaar gaat vrijen, lijkt me ontzettend gaaf.

Mijn vriendin/verloofde kijkt graag naar pornofilms en laat zich graag (door mij) naakt/hardcore fotograferen. Ze is blond en knap, maar wel verlegen en erg onzeker over zichzelf terwijl ze een heerlijk lijf heeft en knap uiterlijk heeft.

Uiteraard ben ik bereid om er voor te betalen. Mail even en doe eens een voorstel!

Tips voor bureaus/ duo strippers zijn ook van harte welkom!

Alvast bedankt!!!