Lekker buiten

  • P&P

    Hallo Allemaal,

    Wij zijn een jong stel uit brabant (33 en 28) en zijn opzoek naar een ander stel of leuke jongen die met ons willen genieten in de buitenlucht.

    Wij zijn geen doorgewinterde swingers maar hebben wel een beetje ervaring. Allebij zijn we hetro en me mogen erg graag van elkaar genieten op een mooi rustig plekje in het bos of de heide. Hij, gezonde hollandse jongen, donker blond,goed gebouwd. Zij latina, lang zwart haar, klein van postuur.

    Foto en video vinden wij ook erg spannend maar dan alleen als jullie dat ook vinden. Wij houden niet van de bekende extremen maar wel van wederzijds respect en discretie. Onze voorkeur gaat uit naar stellen tot +/- 40 jaar die met ons in de natuur wat willen eten, drinken en van en met elkaar genieten.

    Chatten msn ed. zijn niet echt aan ons besteed, stuur ons een mailtje(als je wilt met leuke foto) en je hoort vlug concreet iets van ons.

    Groetjes van ons.

  • Tom

    hoi leuk stel…

    als jullie nog steeds op zoek zijn…stuur dan even een mailtje.

    gr.

    Tom

  • C&J

    Hoi,

    Wij stel ook uit brabant kunnen ons vinden in jullie verhaal.Wij zijn zeker ook geen doorgewinterde swingers maar willen het zeker een keer gaan proberen.Als het tussen jullie en ons klikt willen we zeker verdergaan dan alleen eten en drinken.

    Let wel, eenmalig en geen contact nadien!

    Groetjes C&J

  • P&P

    Hallo C&J,

    Hoe kunnen we jullie bereiken? Of als je wilt stuur een berichtje naar ons.

    Nou moet alleen het weer nog meezitten.

    groetjes P&P.

  • C&J

    Hoi P&P,

    Als jullie ons het e-mailadres sturen kunnen we misschien voor de eerste keer eens afspreken op het strand(naakt) in zeeland of zo.Lijkt ons in iedergeval wel spannend.Eerst lekker naar elkaar kijken daarna misschien wel meer.

    Groetjes C&J

  • P&P

    Als je bij auteur : op onze naam klikt kun je een berichtje naar ons sturen .

    Groetjes P&P.

  • C&J

    Hoi P&P,

    Gaan jullie weleens naar een naaktstrand of sauna.En jullie komen uit brabant zeg je uit oostof west brabant.Wij zijn trouwens hij 41 zij 44 jaar maar zien er allebei goed uit.

    Groeten C&J