Waar moeten we zijn deze zomer?

  • G & J

    Hoi,

    Wij zijn een leuk, jong stel, hij 25 zij 23, en we zijn van plan om deze zomer richting het oosten af te reizen voor een welverdiende vakantie. We zaten te denken aan Tsjechie, Hongarije of Kroatie.

    We zijn beide ‘swingschierig’ en het lijkt ons leuk om deze nieuwsgierigheid om te zetten in “ervaring”. De heerlijk ontspannen sfeer die een vakantie met zich mee brengt leent zich hier uitstekend voor. Nu zijn wij zo groen als gras wat swingen betreft en daarom richten wij ons ook tot jullie.

    Weet iemand leuke plaatsjes, campings, hotels of vakantieparken waar meer swingers naartoe gaan (en dan doelen we niet op naturistencampings)?

    alvast bedankt voor je reactie

    dikke kus, G&J

  • Frits

    Als je niet naar een naturistencamping wil zal het heel moeilijk zijn om wat te vinden, als je over dat bezwaar heen stapt kan ik aanbevelen in Frankrijk Terre de Soleil en Le Ran du Chabrier.

  • zij en hij

    Hoi Frits,

    Waar zijn die campings te vinden en heb je een www adres?

    Groetjes,

    Zij en Hij.

  • Frits

    De camping die al het langste bestaat heet “Le Ran du Chabrier” en ligt in een rivierdal aan de Ceze bij Barjac in Frankrijk, als je regelmatig clubs bezoekt en die naam noemt zal het voor veel stellen bekend zijn. Condooms zelf meenemen die zijn daar vrijwel niet te koop. Wij komen er al heel wat jaren en soms 2 keer per jaar.

    De andere camping heet “Terre de Soleil” en ligt vlak bij Pinet in Zuid-Frankrijk, op het zelfde terrein is club “Extasia” de camping kost per stel per dag 21,- euro en dan kun je gratis in de club, je moet dan alleen je drank zelf betalen a 5,- euro, door de week zijn er in de club 200 bezoekers en in het weekend 300 a 400, de meesten komen van elders. Wij waren er in 2005 voor het eerst en gaan dit jaar weer een week. Na het laatste weekend in augustus is de club alleen nog in het weekend open. Het toegangshek is altijd dicht, maar je kunt het gewoon openschuiven en weer sluiten, de honden die je ziet doen niets, op het terrein de gele bordjes volgen om op de camping te komen.

    Beide campings zijn naturisten campings waar geen NFN lidmaatschap gevraagd wordt. Dus kijk even op google en zoek de site even op.

    Misschien tot ziens daar.

  • zij en hij

    Dag Frits,

    Heel erg bedankt!

    Le Ran du Chabrier is wel bekend via de FFN/NFN (wij zijn lid).

    Terre de Soleil niet; is Extasia een swingersclub of gewoon een dancing met extra mogelijkheden?

    Heeft Extasia een site? Door wat gezoek kwam ik wel op de simpele site van Terre de Soleil uit.

    Wij gaan misschien nog met een puberdochter, past dat bij beide campings? En zijn dus gebonden aan de schoolvakanties.

    Overigens zijn we benieuwd naar nog meer NFNcampings met extra mogelijkheden……….

    Groetjes,

    Zij en Hij.

  • Frits

    Als je een tienerdochter meeneemt kun je beter niet naar La Ran gaan, maar naar de camping aan de overkant van de rivier La Genèze, dan kun je samen wel naar Le Ran lopen en de sfeer meemaken en kijken of je bekenden ziet. Wat Terre de Soleil betreft, daar laten ze alleen koppels toe, overdag is er geen openlijke sex op de camping, maar je kunt naar het bos achter de club gaan, dan heb je daar alle mogelijkheden. In het hoofdgebouw is er beneden een disco, lingerie is voldoende daar en boven zijn de erotische ruimten en als het een zwoele nacht is gebeurt het meeste in het bos en de grote tenten die daar staan, één daarvan is een darkroom.

    Je kunt er ook heen gaan als je b.v in Cap ‘d Agde op de camping staat, dan kost het 35,- euro per koppel. Naar Cap ’d Agde kun je je dochter wel mee nemen en wat daar allemaal te doen is maakt mijn verhaal te lang, ontdek het maar.

    Of kom a.s. zondag naar Gogonuts in Lelystad, om 16.00u.

    Gr “Frits” en …