Wilphof

  • Zij en hij

    Wie heeft er ervaring met parenclub Wilphof (bij Apeldoorn) op een doordeweekse avond. Wij, leuk stel, willen er 's een bezoekje aan wagen.

    Goed idee ….of?

    Groetjes,

    zij en hij.

  • ad

    hallo hij en zij,

    wij zijn regelmatig geweest, de laatste keer deze zomer. Het is geen club als de andere. Beetje huiskamer sfeer, met vaak wat meer mannen dan stellen. Wij hebben het er vaak erg naar ons zin gehad. Je moet de club niet vergelijken met bijv. Fata of Fun 4 two. Het is allemaal eenvoudig, maar wel leuk.

    Gelegenheidsstel A en M

  • Zij en hij

    Beste A en M,

    Dank je voor jullie reactie! Dus gewoon een aardig clubje zonder verdere pretenties! Dat heeft ook z'n charmes, hopen we….

    Wij zijn op zoek naar een lieve, gezellige dame of gelijkgestemd paar.

    Of moeten we uit jullie opmerking opmaken dat er wel heel veel alleenstaande mannen komen en weinig paren? Zijn er ook alleenstaande (of liggende) dames? Of horen die meer “bij het huis”?

    Wij willen daar graag een keer door-de-week naar toe, het ligt in onze omgeving. Hebben jullie daar ook ervaring mee of alleen in het weekend?

    We zouden het leuk vinden om nog wat van jullie te horen!

    Hartelijk dank voor jullie reactie!

    Zij en wij.

    ps. Wat betekent “gelegenheidsstel”bij jullie?

  • ad

    Hoi hij en zij,

    Wij hebben alleen maar ervaring op de doordeweekse avonden. Meestal een donderdag of een woensdag. Soms was je met 5 stellen en 5 “losse” mannen, maar 2 stellen en 10 mannen is ook wel voorgekomen. Het is voor ons nooit een probleem geweest. Een man extra vormede nooit een probleem. Solo vrouwen hebben we er nooit gezien, maar die kom je toch niet vaak tegen.

    Het gelegenheidsstel slaat op het feit, dat we niet monogaam door het leven gaan om het mooi te zeggen …;-)., maar wellicht is dat ook jullie reden om doordeweeks te gaan.

    Groet

  • Zij en hij

    Dag A en M,

    Dank je voor jullie reactie wederom!

    We dachten al dat de Wilphof zo in elkaar zou zitten. Heeft dat chauffeurscafe ernaast ook iets mee te maken met die vele alleengaande mannen, vraag ik me af? Voor ons zou een dame alleen of een paar voldoende zijn, namelijk.

    Ik denk dat jullie achtergrond (“gelegenheidsstel”) helemaal gelijk is aan die van ons.

    Zullen we hier 's over mailen? telagu@hotmail.com

    Groetjes,

    Zij en hij.