Swing-schierig

  • Gongon

    Hoi,

    Wij zijn een leuk, jong stel (hij 24, zij 22) en zijn al ruim 5 jaar samen. Wij fantaseren weleens over hoe het zou zijn om vrijende mensen te bekijken en zelf bekeken te worden. Ook het fantaseren over sex hebben met andere mensen is iets wat ons erg @!#$ kan maken. Zij is bi-schierig en ook een dp is een fantasie van haar.

    Vanzelfsprekend zullen wij een keer de grote stap moeten wagen om deze fantasieen werkelijkheid te laten worden, maar daar zit nu juist het probleem. Waar te beginnen? Moeten we gewoon een keer een parenclub bezoeken, en zo ja, bestaat er zoiets als ‘beginners avonden’ ? Gezien onze leeftijd zoeken wij jonge stellen, verschilt dat ook per club? Of is een parenclub een te grote stap de eerste keer, het zijn immers fantasieen en misschien valt het wel heel erg tegen.

    Kan iemand ons op weg helpen?

    Alvast bedankt

    Liefs G & J

    P.S. Wij wonen in Zeeland (aan de kust)

  • frank en Dinnie

    Beste G en J.

    Zoals jullie bovenstaand beschrijven, zo waren wij 15 jaar geleden ook. we kunnen jullie dus onze ervaringen vertellen, mogelijk helpen we daarmee.

    Ook wij wilden eens verder kijken. Een wens van haar was destijds om ook eens een DP mee te maken. Wij hebben ervoor gekozen, om via advertenties, op zoek te gaan naar die ene juiste jongen/ man. Natuurlijk hebben we hem gevonden en het was een groot sucses. Persoonlijk denken wij, dat wanneer je begint met dit soort zaken, een club niet de meest relaxte pelk is. er is namelijk erg veel anders dan anders en daar moet je echt wel aan wennen voordat je een beetje ontspannen bent. Zelf komen wij nog regelmatig in een club, maar de laatste jaren trekt het ons toch minder, het is onpersoonlijk en je weet nooit waar ( in) de anderen uitgehangen hebben :-))

    Het zijn jullie fantasieen, die hadden wij ook. Ons is het goed bevallen, maar jullie moeten je wel goed bedenken, dat een fantasie soms spannender is dan het beleven rvan. Wanneer je echt naar een club wil met ( veel ) jonge mensen, adviseren we jullie een club in Moordrecht. De naam gaan we niet noemen, reclame doen we niet aan. Vooral op zaterdag zijn hier veel jonge stellen.

    Nou, mochten jullir de behoefte hebben in een mailwissel of telefonisch contact, laat het dan ff weten via E-mail.

    grt

    F&D